Kloakrenovering

Har du brug en for en autoriseret kloakmester til kloakrenovering i din ejendom i omegnen af Værløse, København eller Nordsjælland, har vi hos A/S Ishøy & Madsen én tilknyttet vores team. Derfor kan vi tilbyde alle former for kloakrenovering ved anlæg og byggeri. Med en autoriseret kloakmester er vi i stand til blandt andet at udføre:

  • Eftersyn af  afløbsinstallationer
  • Kloakledninger
  • Eftersyn af brønde
  • Udvidelse af kloaksystemer
  • Sikring mod fugtskader
  • Forstoppelse
  • Lugtgener
  • Kloakrenovering

 

​Med en fast aftale om løbende eftersyn kan du sikre dig og forebygge præventivt mod særligt fugtskader og lugtgener. Manglede vedligeholdelse er én af de væsentligste medvirkenede faktorer til, at der kan opstå skader og komplikationer, som kan blive dyre at udbedre. Tag det derfor i opløbet, og lav en aftale med os om at føre tilsyn på dine kloaksystemer og afløb.

Kloakmester med grundig og effektiv kloakrenovering

Hos vores kloakmester er serviceniveauet altid højt. Vi lægger vægt på at opfylde vores kundernes behov, så du har et velfungerende kloaksystem og afløb, der fungerer upåklageligt. Vi er certificerede energikonsulenter og har stor indsigt i optimering af mange processer – heriblandt også kloakrenovering, som kan have indflydelse på energiforbruget. Vi tjekker alt grundigt efter i sømmene og sikrer for eksempel mod oversvømmelser. Vores kloakmester overholder alle aftaler og sørger for, at kvaliteten er helt i top. Er der ting, der skal udskiftes, anvender vi nogle af de bedste løsninger, så der opnås størst mulig holdbarhed, driftssikkerhed og slidstyrke.

Tilføj din overskrift her

Skal du bruge en dygtig og autoriseret kloakmester til kloakrenovering eller nye installationer af for eksempel afløb eller udvidelse af eksisterende kloaksystem, kan vi hjælpe med alt fra valg af materialer til selve installationen. ​Vi har stor erfaring med kloakrenovering, da vi har eksisteret siden 1932, og vi er altid parate til at give sparring og kompetent rådgivning, så du får den bedste løsning. Vil du have et tilbud på en mulig løsning, udfærdiger vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os vedr. opgaver inden for Kloakrenovering

Kontakt os på telefon 38 33 40 20 eller skriv til im@i-m.dk for at høre mere om, hvad vores kloakmester kan gøre for dig.